Brøruphus Efterskole - gør dig bedre

Gør dig bedre

Et år på Brøruphus Efterskole er ikke en pause inden du skal videre. Det er et år hvor du styrker dig selv til fremtiden. Gør dig fri af den hverdag du har gået rundt i de sidste mange år. Fri til at blive dygtigere til boglige fag, til idræt og til de kunstneriske fag. Fri til at opleve nye sider af dig selv og udvikle dem du kender. Sammen med andre. På Brøruphus Efterskole tror vi på at unge kan noget, vil noget, er videbegærlige og har lyst til oplevelser.

Nu begynder resten af dit liv.

Brøruphus Efterskole – gør dig bedre.

(Læs mere her)

Linjefag

Musiklinjen02-thumb-Brøruphus-Efterskole-400×400

musik

Din kreativitet bliver udfordret og din spilleglæde vil blomstre, når du fyrer den af på scenen, indspiller i studiet og skriver dine egne numre.

Teater-thumb-Brøruphus-Efterskole-400×400

Teater

Er du teaterfreak eller har du bare lyst til at sætte dig selv på spil, så vil du blive udfordret og lære nye sider af dig selv på teaterlinjen

Kunstlinjen-thumb-Brøruphus-Efterskole-400×400

kunst

Vi arbejder med mødet mellem kunsten og mennesket. Du lærer at udtrykke dig gennem mange forskellige materialer og udtryksformer.

Haandboldlinjen-thumb-Broeruphus-Efterskole-400×400

håndbold

Er du landsholdspiller eller har du bare brugt et par år på håndbolden, så har vi en plads til dig. Det vigtigste er, at du har motivationen til at udvikle dig.

 

Badmintonlinjen-thumb-Brøruphus-Efterskole-400×400

badminton

Du bliver en bedre badmintonspiller og får en større forståelse for spillet. Samtidig møder du en masse andre engagerede badmintonspillere.

 

Fodboldlinjen-thumb-Brøruphus-Efterskole-400×400

fodbold

Fodbold er en fysisk og social sport, hvor du både bliver udfordret på din tekniske og fysiske formåen og på dine menneskelige egenskaber.

Kom og besøg os!

Kom ud og besøg os, så du selv kan opleve livet på Brøruphus. Vi holder løbende besøgsaftener, hvor I er meget velkomne.

Vi står klar til at modtage dig, og vores elever giver dig en rundvisning, så du kan får en god fornemmelse af, hvad det vil sige, at være elev på Brøruphus Efterskole.

Vi glæder os til at se dig og din familie.

Videoer fra Brøruphus

Eleverne har lavet denne video, hvor du bliver vist rundt på Brøruphus.

Livet på Brøruphus

Når du er elev på Brøruphus Efterskole bliver du samtidig en del af et fællesskab, hvor mere end 170 unge mennesker skal få en hverdag til at fungere – sammen. Det er en opgave som kun kan løses, hvis alle bidrager med en positiv, nysgerrig og åben holdning til både undervisningen og samværet med andre. På Brøruphus har vi nogle rigtig gode faciliteter og nogle dygtige og dedikerede lærere, men det gode efterskolefællesskab opstår først, når eleverne tager ansvar for hinanden og sammen skaber det bedste efterskoleår.

Læring

På Brøruphus tror vi på, at faglig fordybelse giver glæde ved læring og fremmer muligheden for, at elverne senere kan vælge mere frit. Det er derfor vigtigt, at den enkelte elevs faglighed styrkes, udvikles og respekteres, og at vi skaber et undervisningsmiljø, der inspirerer til at se nye muligheder og løsninger, sætter spørgsmålstegn, pirrer nysgerrigheden, kreativiteten og skabertrangen.

Faciliteter

På Brøruphus står de fedeste og flotteste faciliteter til din rådighed døgnet rundt, og det betyder meget for os, at skolen fremstår smuk, velholdt og ren. Vi er nemlig ikke kun en skole – vi er også dit hjem for et år.

Brøruphus skal opleves! Så mærker du den helt særlige stemning på skolen og ser vores moderne og velholdte faciliteter. Vores idrætshaller, musikhus, faglokaler og opholdsrum er elevernes legeplads, og i de sidste år har vi bl.a. bygget musikhus (2013), fitnesscenter (2015) og kunstgræsbane (2016).

Nyt fra bloggen

Livet på skolen

Follow us on Instagram

social-instagram
#brøruphusefterskole
social-youtube
Brøruphus Efterskole
social-snapchat
broeruphus

Om Brøruphus

Brøruphus Efterskoles virke tager afsæt i det grundtvig-koldske skole- og menneskesyn. Vi giver vore elever en almen uddannelse og opdragelse med vægt på den personlige udvikling, hvor fællesskab og samvær er vigtige forudsætninger.

Brøruphus er en efterskole for unge mellem 14 og 18 år, som har lyst til at deltage aktivt i det skoleliv, vi tilbyder. Vi tilbyder et efterskoleophold fyldt med nye oplevelser og udfordringer. Et er med et meningsfuldt indhold i trygge rammer. Et skoleophold, der giver et godt grundlag for at turde tage ansvar for sin egen tilværelse og derigennem være med til at præge fremtidens samfund.

Brøruphus er en af de mest populære danske efterskoler.
Hos os kan du fordybe dig i et af linjefagene: Kunst, Musik, Teater, Håndbold, Fodbold eller Badminton.

Aktuelt

Brøruphus24 er et hæsblæsende døgn på Brøruphus Efterskole fyldt med aktiviteter.
Du vil komme til at prøve kræfter med skolens linjefag, mærke fællesskabet og alle de aktiviteter, der præger skolens hverdag. Du vil møde nye kammerater, blive udfordret med gymnastik og krumspring, og måske du kommer helt op og ringe på klatrevæggen. Alt dette er aldeles gratis, og du får endda en lille gave med herfra som et minde. Så prik dine venner og sæt kryds i kalenderen d. 10.-11. maj 2019. Mere info om program og tilmelding følger først på foråret.

Vi indkalder alle gamle elever til årets Gl. Elevdag lørdag d. 30. marts 2019. Mere info følger på facebook i løbet af januar.

Vi deltager i EU-skoleordningen for økologisk frugt og grønt

Begivenheder på skolen

19238123_10156186828467506_4023715028306942340_o
december 2019
MTiOToFLS
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31     
« nov  jan »
Luk menu