Er du seriøs og målrettet med din håndbold? Eller måske kunne du godt tænke dig at blive det? Så er håndboldlinjen på BE det helt rigtige sted for dig. Du vil blive trænet af tidligere håndboldligaspillere og -trænere som ved, hvad der skal til for at udvikle dig mest muligt på håndboldbanen.

Bliv en bedre håndboldspiller

På håndboldlinjen på BE arbejder vi målrettet mod at gøre dig til den bedst mulige håndboldspiller.

Det betyder:

  • at du hver uge har individuel, teknisk og pladsspecifik træning, hvor vi arbejder med præcis, det, som du har brug for, for at udvikle dig.
  • at du via kollektive holdtræninger og deltagelse i turneringer udvikler en større forståelse for håndboldspillet og bliver en god holdspiller.
  • at du arbejder målrettet med din fysisk og lærer vigtigheden af, at både konditions-, styrke-, balance- og skadesforbyggende træning er alfa og omega for at blive en god håndboldspiller.

Masser af træning og kampe

Vi har 3 ugentlig håndboldtræninger plus 1-2 ugentlig fysiske træninger i vores splinternye styrkecenter og i den skønne natur omkring skolen.

Udover undervisningen på skolen deltager vi i arrangementer i efterskoleregi –  både turneringer arrangeret af andre efterskoler, turneringskampe på hverdage, kampe mod elevernes tidligere klubber, deltagelse i håndboldstævnet i Regionen.

Din håndboldlærer er:

RH

Rasmus Hauge

Rasmus har i mange år været håndboldtræner i skoleregi og i klubber. Rasmus har erfaring med børne-, ungdoms- og senior håndbold i primært GOG, Skanderborg og DHF. Disse steder har Rasmus arbejdet med talentudvikling og elsker derfor at arbejde med unge mennesker, der brænder for deres sport.
Ved siden af jobbet på Brøruphus er Rasmus assistenttræner i Skjern Håndbold.

KD

KATHRINE DAUGAARD

  • Efterskolernes Dag 2022 på Brøruphus
  • Efterskolernes Dag 2021
  • Efterskolernes Dag 2020 er AFLYST