Job på Brøruphus

Naturfagenes ildsjæl

Vi har brug for en ny lærer på Brøruphus Efterskole, da en særdeles afholdt kollega lader sig pensionere efter 36 år på skolen. Vores nye kollega skal undervise i naturfag, fysik/kemi og matematik.

 

Søg elektronisk fra d. 25. februar

Jobbet skal søges elektronisk her. Sitet åbner 25. februar, jobbet kan søges til d. 31. marts:
https://broeruphus.brandero.com 

Så lever vi nemlig op til alle forpligtelser ifht. persondataforordningen, og vi får et godt overblik over alle ansøgere til stillingen. Alle ansøgere får naturligvis bekræftelse og svar på ansøgningen.

 

Tidsfrister og andre informationer

Stillingen skal søges senest søndag d. 31. marts, og vi forventer at holde samtaler i uge 15.
Hvis du gerne vil vide mere om jobbet, kan du kontakte forstander Andreas Vind på av@broeruphus.dk eller tlf. 8653 8900. Du er meget velkommen til at komme forbi for at se skolen. Disse rundvisninger afholdes på skift af ansættelsesudvalget, der består af to lærere samt viceforstander og forstander. Kontakt forstanderen for at lave en aftale.
Vi opfordrer dig til at orientere dig om skolen – vores værdier, menneskesyn, indholdsplan og andre gode informationer – på vores hjemmeside.

 

Stillingsopslag

Vi leder efter dig, der brænder for at formidle naturfag på en levende og vedkommende måde. Vi søger nemlig en energisk og engageret lærer pr. 1. august 2019 med et positivt livssyn, høj faglighed og en anerkendende tilgang til eleverne. Du har hjertet på rette sted og brænder for efterskolens alsidige opgaver og livsstil. Du vil noget med eleverne, og du skal have lyst til dele din hverdag med skønne unge mennesker.

Du skal kunne undervise i naturfag, fysik/kemi og gerne matematik. Vi vil også gerne høre, hvad du ellers kan undervise i – fortæl os, hvad du brænder for! Det kan være vores linjefag, friluftsliv eller alverdens andre ting. Derudover er aftentilsyn, weekendvagter og kontaktlærerfunktionen selvfølgelig en vigtig del af jobbet – sammen med alle de andre opgaver og funktioner, du møder som efterskolelærer.

Hos os får du en aktiv og meningsfyldt hverdag med 180 elever og bliver en del af en kærlig og humoristisk flok af 31 kollegaer, der er ambitiøse, positive og udviklingsorienterede. Vi vil noget med eleverne og hinanden, og vi brænder alle for et efterskolemiljø, der tilgodeser såvel bredde og fællesskab som det individuelle udviklingspotentiale.
På Brøruphus Efterskole tror vi på, at unge kan noget, vil noget, er videbegærlige og har lyst til oplevelser.

Ansættelse sker i henhold til “Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation”.