Fodbold er verdens mest populære sport – elsket af folk i alle aldre over hele kloden. På Brøruphus Efterskole elsker vi også fodbold, at løbe med bolden, lære nye finter, være en del af et hold, få nye venner. Fodbolden har det hele. Du udvikler dig, både som fodboldspiller og som person, og samtidig bliver du en del af et fællesskab, hvor den enkelte ikke kan undværes – uden det går ud over hele holdet.

Fodbold for alle

På fodboldlinjen er der plads til alle, både landsholdsspilleren og nybegynderen. Det vigtigste er, at du er engageret og har lyst til at udvikle dig og kan lide at spille fodbold.

For at udvikle sig som fodboldspiller er det vigtigt at have en god omgang med bolden. Derfor laver vi en alsidig og varieret træning, hvor bolden altid er i fokus. Udover boldomgang arbejder vi meget med den taktiske forståelse af spillet og naturligvis med at forbedre spillernes fysiske formåen.

God træning

På fodboldlinjen vil du også lære de grundlæggende principper for, hvordan god fodboldtræning bygges op, og du vil få muligheden for selv at varetage træningen, så du efter opholdet kan tage hjem til din egen klub og blive hjælpetræner.

Vi deltager i turneringer, hvor alle spillere kommer i kamp. I vinterhalvåret træner vi både indendørs i skolens haller og på vores nyanlagte kunstgræsbane.

Dine fodboldtrænere er:

Niels Christian Jørgensen

Mail: nc@broeruphus.dk

"Som træner på fodboldlinjen får jeg lov til at bruge den erfaring, jeg har med mig fra fodbold på topplan." Som ungdomsspiller spillede Niels Christian som målmand på flere ungdomslandshold og var i 1992 med til OL i Barcelona. Han har mere end 200 superligakampe i baggagen og bruger sin erfaring både som målmandstræner og træner for skolens forskellige hold.
I dag er Niels Christian også ungdomstræner i sin lokale klub og bruger derfor rigtig meget tid på fodbold.

Mads Rieper

Mail: mr@broeruphus.dk

Mads er stort set vokset op på AGF´s træningsanlæg Fredensvang, hvor han spillede fodbold hele sin ungdom. Som seniorspiller spillede Mads som professionel i hele 14 sæsoner. Først 7 år som fast mand på AGF´s superligahold (dengang de spillede om medaljer) og sidenhen 7 år som anfører for AC Horsens´ superligahold. Derudover har Mads også været assistenttræner for AC Horsens i superligaen. Sideløbende med fodboldkarrieren i Horsens tog Mads læreruddannelsen på Aarhus Lærerseminarium og siden 2009 har han arbejdet både som boglig lærer og træner på fodboldlinjen på Brøruphus Efterskole.

Peter Banke

Mail: pb@broeruphus.dk

Peter er en rutineret fodboldtræner, med mere end 20 års erfaring. Han har trænet alt fra de mindste ungdomsårgange til både herre- og damesenior. Bolden er i centrum i alle Peters træninger, uanset om der bliver trænet teknisk, taktisk eller fysisk. Peter elsker desuden at nørde med den taktiske del af fodboldspillet, hvilket eleverne blandt mærker i forbindelse med kampoplæg.

Nyheder fra fodbold

Efterskolernes Dag 2018

Husk at fortælle alle at de skal besøge Brøruphus Efterskole på Efterskolernes dag søndag den…

Læs blogindlæg

Pokalen skal med hjem

Brøruphuspigerne vandt skoleliga 2 stævnet i dag efter en flot finalesejr over Vivild Idrætsefterskole på…

Læs blogindlæg

BE-Camp 2017 er slut

BE-Camp 2017 er slut. Et døgn med masser af musik, teater, fodbold, badminton og håndbold….

Læs blogindlæg