Hårene rejser sig på armene, du sidder i din helt egen verden, hopper fjollet rundt eller fælder en lille tåre. Musik påvirker os alle, men for os på musiklinjen er det ikke nok at lytte til andres musik, vi vil skabe den selv. Vi vil fortolke andres numre og komponere vores egen musik.

Fordybelse, engagement og tålmodighed

Musik er et middel til at kommunikere med andre, men kræver fordybelse, engagement og tålmodighed.

For at du kan udtrykke dig gennem dit instrument skal du først øve dig. Derfor har musiklinjen på Brøruphus nogle af de dygtigste musiklærere, der hjælper dig til at nå dine (og vores) mål.

Det gælder uanset, om du lige er begyndt eller er meget rutineret og drømmer om en professionel karriere.

En musikalsk uddannelse

Musik er et håndværk, og derfor er der nogle grundlæggende færdigheder, vi gør meget ud af. Du vil lære om de musikalske grundprincipper, både teoretisk og praktisk. Vi arbejder med “SDS – sang, dans og spil” for at koordinere vores stemme, krop og rytme.

Som en naturlig og vigtig del af musikundervsiningen kommer du også til at synge i kor. Her udvikler du din stemme og dit gehør sammen med de andre på musiklinjen. I vil komme til at synge flerstemmigt i forskellige genrer og optræde ved diverse koncerter og arrangementer.

Bliv inspireret

I efteråret tager vi en uge til København, hvor vi spiller koncerter og bliver inspireret af andre fantastiske musikere.

Du får undervisning på Musiklinjen i cirka seks timer om ugen.

I forårets linjedage indspiller vi egne numre og tager på en mindre koncertturné i Aarhus og omegn – afsluttende med en fed koncert på et professionelt spillested i Aarhus.

musik

Musik på Brøruphus Efterskole

Faciliteter og udstyr

Vi har et stort musikhus med scene, hvor alt er klar til, at vi spiller koncerter med plads til 300 tilskuere.

Vi har tre øvelokaler med det bedste udstyr.

Vores lydstudie med tre indspilningsrum står altid klar, så vi kan optage og mixe vores egne numre og de fedeste covernumre.

Vi har masser af godt udstyr og instrumenter, så spilleglæden og musikken kan blomstre.

Dine musiklærere er:

AM

Anne Meyer

Korledelse, klaver, trombone, sang

Mail: am@broeruphus.dk

Anne er uddannet musiklærer fra Det jyske Musikkonservatorium. Hun spiller klaver og basun, og har stor erfaring som bl.a. kordirigent, bigbandmusiker og sanger. Ud over at undervise på musiklinen, leder Anne skolens kor og spiller til fællessang. Hun holder også af at skrive musik, som f.eks. til sangen Med verden i mit hjerte. Den vandt Efterskoleforeningens sangkonkurrence i Sangens År 2008, og du kan finde den her.

ST

Stephan Theede

Guitar, bas

Mail: st@broeruphus.dk

Stephan er primært strengespiller. Han har gennem mange år spillet i forskellige orkestre og sammenhænge. Han elsker at fordybe sig i musikken og undersøge hvordan musikkens univers påvirker mennesker. Elsker at nørde med pedaler og effekter!

MB

Mikkel W. Bonde

Guitar, saxofon, studie, sang, klaver

Mail: mb@broeruphus.dk

Mikkel er en yderst alsidig musiker, der både spiller saxofon, guitar, klaver og synger. Han har spillet flere hundrede koncerter inden for både jazz, rock og pop. Mikkel elsker at komponere egne numre og er også rutineret i et studie, hvor han hjælper elever og andre musikere med at indspille.

  • Efterskolernes Dag 2022 på Brøruphus
  • Efterskolernes Dag 2021
  • Efterskolernes Dag 2020 er AFLYST