Musiktræf 2018

“I en modernistisk musiktid bliver der hørt alt for meget Dak og alt for lidt soul. Den bedste medicin mod Dak er selveste Soul Brothers”. Sådan starter Peter Damgaard Moulvad den aller sidste koncert til årets Musiktræf 2018 på Brøruphus Efterskole. Med en energiudladning af soul og funk leverer de en fantastisk afslutning på en dag fyldt med musik.

Efterskolerne i regionen RIM mødes hvert år i starten af januar for at spile for hinanden og for at være sammen om musikken. For nogle er det første gang, de står på en stor scene, og for andre er det et sted, hvor de kan vise det, de har arbejdet med i lang tid.

Andrea Wiwe Kjær-Hansen og Carl Mikkel Berg fra Brøruphus er årets værter og med stort overblik og humor, styrer de slagets gang og sørger for, at alle er i gode hænder. De har endda overskud til både at danse og rappe, mens de præsenterer alle efterskolerne.

Musiktræf finder sted i den lille hal på Brøruphus Efterskole, en hal der normalt bliver brugt til håndbold, men i dag er det ikke til at se. Allerede fra kl. 7.00 om morgenen begynder professionelle lyd- og lysfolk at sætte det helt store udstyr op, og da Musiktræf starter, er rammerne lige så gode som til sommerens festivaller.