SÅDAN BLIVER DU ELEV PÅ BRØRUPHUS EFTERSKOLE​

Vi optager eleverne i den rækkefølge, de tilmelder sig.
Tilmelding foregår online på de links, vi har skrevet nederst på siden. I vil modtage en mail fra webtilmelding@komit.nu efter tilmelding. Det er jeres kvittering for, at tilmeldingen er modtaget. Hvis denne mail ikke kommer frem til jer, bedes I kontakte skolen.
Når vi har registreret tilmeldingen, hører I fra os inden for 14 dage, om der er plads på den ønskede årgang, eller om I bliver skrevet på venteliste. Man kan ikke blive skrevet op til både 9. og 10. klasse, da det ikke er muligt at gå på Brøruphus i to år. Kontakt kontoret, hvis I er i tvivl om valget mellem 9. og 10. klasse, så kan vi rådgive og hjælpe jer.

Vi optager eleverne på linjefagene og sigter efter en rimelig fordeling af drenge og piger. Når et linjefag er fyldt, opretter vi ventelister. Hvis et linjefag ikke kan vælges ved tilmelding, betyder det, at ventelisten er lukket og dermed så lang, at det er urealistisk at få en plads på det pågældende linjefag.

Halvandet år før skolestart opkræves 1.000 kr. i indmeldelsesgebyr hos de elever, der er optaget og har en plads. Det koster aldrig noget at stå på ventelisten. Læs mere om økonomi her.

Det er vigtigt at læse de økonomiske og juridiske vilkår, inden ansøgning om optagelse – læs her.

BE 11-kopi

TILMELDINGSFORMULARER