Teaterlinjen kræver engagement, tillid, nærvær og åbenhed. Du skal turde sætte sig selv på spil og opdage nye sider af dig selv og andre.

Nå ud til publikum

På efterskolens teaterlinje arbejder vi bl.a. med karakterarbejde, improvisation, masker, teatersport, tekstarbejde, instruktion, manuskriptskrivning, og hvordan du bruger kroppen og stemmen til at udtrykke dig på en scene og nå helt ud til publikum – selv på bagerste række i salen.

Du vil stifte bekendtskab med forskellige teatergenrer og skuespillerens værktøjskasse, og i løbet af året opsætter vi forskellige store og små forestillinger. I teaterundervisningen tages der hensyn til, om du er begynder eller har prøvet drama/teater undervisning før – så der er plads og udfordringer til alle.

TEATERPRODUKTIONER OG TEATEREKSURSION TIL BERLIN

I efteråret (ofte uge 41) tager teaterlinjen på teaterekskursion og studietur til Berlin.

Her vil eleverne opleve teater, besøge teaterinstitutioner og optræde med gadeteater, skabe kreative projekter og happenings. I foråret tager teaterlinjen til Århus på teaterekskursion med gadeteater, teaterbesøg og møder andre som arbejder med teater som kunstnerisk udtryksform.

Teaterlinjen har egen teatersal og har et tæt samarbejde med professionelle lyd-, lys- og scenefolk i udviklingen af deres ambitiøse teaterproduktioner for mange tilskuere.

Din teaterlærer er:

LB

Leif Bjerre

Leif har meget stor erfaring med at undervise i teater og drama og opsætte forestillinger i mangeartede teatergenrer. Han har skrevet manuskript til over 40 forestillinger, og opsat over 80 små og store teater-forestillinger. Han er uddannet teaterlærer og autodidakt skuespiller med speciale i det komiske teater. Leif har bl.a optrådt som skuespiller i Komedie karrusellens ”Dario Fo teater”, Teatersport gruppen ”De usandstyrlige”, ”Cirkus Badutski´s – gøgl og komik ” og i sit eget One manshow ”Leifshow” www.leifshow.dk .

  • Efterskolernes Dag 2022 på Brøruphus
  • Efterskolernes Dag 2021
  • Efterskolernes Dag 2020 er AFLYST