ÅRETS BEGIVENHEDER

I løbet af skoleåret er der både store og små højdepunkter, der adskiller sig fra hverdagen. Her oplever vi noget særligt sammen. Det er tidspunkter, hvor vi bryder med hverdagen og sætter skoleskemaet på pause til fordel for større ekskursioner eller projekter, der involverer hele skolen.

Arrangementer

I løbet af året får du rigtig mange oplevelser. Nogle er du selv med til at arrangere, andre skal du bare møde op til. Vi holder koncerter, både hvor vi selv spiller, og hvor dygtige musikere besøger os. Vi er i teateret, holder gruppearrangementer, hører foredrag, bakker hinanden op til kampe, er til atletikstævne og musikfestival, står på ski, hygger i sofaerne, synger rundt om bålet, cykler på introture, laver gymnastikopvisning for 4000 mennesker i Forum Horsens, ser solnedgangen og meget, meget mere. Et efterskoleår er fyldt med oplevelser, og du kan godt begynde at glæde dig.

Skolerejsen

Et helt særligt højdepunkt på skoleåret er vores fælles skolerejse i januar. Vi er i de sidste mange år taget til Hafjell i Norge, hvor vi står på ski (alpint). Skiområdet er perfekt til en efterskole som vores, hvor både begyndere og øvede bliver udfordret. Alle får undervisning, og du kan vælge at køre stille og roligt ned ad den grønne løjpe hele vejen fra toppen eller udfordre dig selv med kvindernes styrtløbsløjpe fra OL i 1992.
Vi bor i hytter, hvor vi selv står for at lave maden – forberedt af køkkenet – og vi fylder aftenerne med fællessamlinger, brætspil, film og besøg hos hinanden.
Det er en tur, der skaber nye venskaber på tværs af årgangen, og de fleste gamle elever mindes skolerejsen som et særligt stort højdepunkt.

Forældrearrangementer

Elevernes familier kommer ofte forbi til forskellige arrangementer. Det er nogle af de særligt gode dage. Forældre og søskende får et godt indblik i efterskolelivet, og eleverne viser stolt skolen frem. En særlig dag er i foråret, når vi inviterer til bedsteforældredag. Her fyldes skolen med elevernes bedsteforældre, og gangene fyldes med kram og snak. Eleverne viser rundt, skolen disker op med kaffe og lækkerier, og dagen sluttes af med elevernes gymnastikopvisning – og bedre publikum fås ikke.

Linjeuger og dage

I efteråret tager alle linjefag på linjeture. Nogle tager til destinationer i Danmark, andre til Berlin eller Flensborg. Fælles for alle ture er, at både det sociale og faglige indhold er i fokus.

Tilmeld dig Broruphus Efterskole
Dagligdagen på Broeruphus