TILMELD

Siden 1949 har mere end 6000 unge mennesker været elev på Brøruphus. Du bliver derfor en del af en lang og stolt tradition, når du melder dig ind på skolen, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Bliv elev på Brøruphus Efterskole

For at blive elev skal du udfylde vores optagelsesformular, som du finder herunder. Samtidig skal du bestille en tid til en rundvisning på skolen, da det er rigtig vigtigt for os, at du ser og mærker skolen. Se dage her.

Er der en ledig plads, reserveres den til dig, og du vil modtage en bekræftelse fra os på mail. Dette er jeres kvittering for, at tilmeldingen er modtaget. Hvis denne mail ikke kommer frem til jer, bedes I kontakte skolen. Er der ikke plads, hører du også fra os, og du kommer på venteliste på det linjefag, du har søgt optagelse på. Vi kontakter dig igen, når vi kan tilbyde en plads. Du er altid velkommen til at kontakte skolen for at høre nærmere om din plads på ventelisten. Vi optager naturligvis eleverne i den rækkefølge, vi modtager ansøgningerne i, og hvis du senere finder ud af, at du hellere vil gå på et andet linjefag, så kontakt os hurtigst muligt for at høre om muligheden for at blive flyttet.

Man kan ikke blive skrevet op til både 9. og 10. klasse, da det ikke er muligt at gå på Brøruphus i to år. Kontakt kontoret, hvis I er i tvivl om valget mellem 9. og 10. klasse, så kan vi rådgive og hjælpe jer.

Vi optager eleverne på linjefagene og sigter efter en rimelig fordeling af drenge og piger. Når et linjefag er fyldt, opretter vi ventelister. Hvis et linjefag ikke kan vælges ved tilmelding, betyder det, at ventelisten er lukket og dermed så lang, at det er urealistisk at få en plads på det pågældende linjefag.

I løbet af foråret, samme år du skal starte, har vi Nye elevers dag – en orienteringsdag for alle indmeldte elever og deres forældre. Her møder du dine kommende efterskolekammerater og får den første rigtige fornemmelse af, hvad det vil sige at gå på Brøruphus.

Det er vigtigt at læse de økonomiske og juridiske vilkår, inden ansøgning om optagelse – læs her.

Tilmelding til besøgsaften

Vælg hvilken dag, du vil besøge Brøruphus Efterskole.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Økonomi

Når man har fået en plads, skal man betale indskrivningsgebyr på 1000 kr. Beløbet opkræves ved indmeldelse. Beløbet dækker de administrationsomkostninger vi har til optagelse af eleverne, og beløbet tilbagebetales ikke. Det koster aldrig noget at stå på venteliste, hvis der ikke er plads på den ønskede linje.
Et halvandet år før skolestart (januar året før) opkræver vi optagelsesgebyr på 3500 kr. Ved betalingen fastholder du pladsen på Brøruphus Efterskole. Ved eventuel senere udmeldelse tilbagebetales optagelsesgebyret ikke.

Et skoleår på Brøruphus Efterskole er på 42 uger, og det koster i skoleåret 2024/25 2800,- pr. uge. Husk at statsstøtten fratrækkes dette beløb. Skolepengene inkluderer skirejse, som ofte er gået til Hafjell i Norge. Herudover er der ingen andre udgifter – vi kalder det “all inklusive”.

Oversigt over skæringsdatoer
Løbende indmelding til kommende år: betaling af indskrivningsgebyr på 1000 kr.
1. januar året før skolestart (1,5 år før): betaling af optagelsesgebyr på 3500 kr. Ved betalingen fastholder du pladsen på Brøruphus Efterskole.

Læs mere om økonomien her.

Tidligere elever fortæller, hvad et år på Brøruphus har betydet for dem:

Tilmeld dig Broruphus Efterskole
Dagligdagen på Broeruphus