TEATER

Teaterlinjen kræver engagement, tillid, nærvær og åbenhed. Du skal turde sætte sig selv på spil og opdage nye sider af dig selv og andre.

Nå ud til publikum

På efterskolens teaterlinje arbejder vi bl.a. med karakterarbejde, improvisation, masker, teatersport, tekstarbejde, instruktion, manuskriptskrivning, og hvordan du bruger kroppen og stemmen til at udtrykke dig på en scene og nå helt ud til publikum – selv på bagerste række i salen.

Du vil stifte bekendtskab med forskellige teatergenrer og skuespillerens værktøjskasse, og i løbet af året opsætter vi forskellige store og små forestillinger. I teaterundervisningen tages der hensyn til, om du er begynder eller har prøvet drama/teater undervisning før – så der er plads og udfordringer til alle.

Teaterproduktioner og teaterekskursion til Berlin

I efteråret (ofte uge 41) tager teaterlinjen på teaterekskursion og studietur til Berlin.

Her vil eleverne opleve teater, besøge teaterinstitutioner og optræde med gadeteater, skabe kreative projekter og happenings. I foråret tager teaterlinjen til Århus på teaterekskursion med gadeteater, teaterbesøg og møder andre som arbejder med teater som kunstnerisk udtryksform.

Teaterlinjen har egen teatersal og har et tæt samarbejde med professionelle lyd-, lys- og scenefolk i udviklingen af deres ambitiøse teaterproduktioner for mange tilskuere.

Tilmeld dig Broruphus Efterskole
Dagligdagen på Broeruphus