HÅNDBOLD

Er du seriøs og målrettet med din håndbold? Eller måske kunne du godt tænke dig at blive det? Så er håndboldlinjen på BE det helt rigtige sted for dig. Du vil blive trænet af tidligere håndboldligaspillere og -trænere som ved, hvad der skal til for at udvikle dig mest muligt på håndboldbanen.

Bliv en bedre håndboldspiller

På Brøruphus er håndbold for alle, der har lyst til at udvikle sig. På håndboldlinjen arbejder vi målrettet mod at gøre dig til den bedst mulige håndboldspiller. Vi har en seriøs tilgang til alle træninger, og vi giver den gas! Håndbold skal være sjovt, og vi favner alle niveauer.

Hos os er det vigtigt at gøre sig umage – og det er vigtigere end det niveau, du kommer med. Lyst og motivation er vigtigere end færdigheder. Vi vil skabe et miljø, hvor det er tilladt og godt at fejle. Når man øver sig, fejler man – og man bliver en dygtigere håndboldspiller. Alle har et ansvar for, at tingene fungerer, for det er præcist det, holdsport handler om!

Det betyder på Brøruphus:

  • at du hver uge har individuel, teknisk og pladsspecifik træning, hvor vi arbejder med præcis, det, som du har brug for, for at udvikle dig.
  • at du via kollektive holdtræninger og deltagelse i turneringer udvikler en større forståelse for håndboldspillet og bliver en god holdspiller.
  • at du arbejder målrettet med din fysisk og lærer vigtigheden af, at både konditions-, styrke-, balance- og skadesforbyggende træning er alfa og omega for at blive en god håndboldspiller.

Keeperlinje

Hvis du vil udvikle sig som keeper, er keeperlinjen lige noget for dig. Keeperen den store beskytter af sit hold. Du er ikke bare en spiller; du er den sidste mur, der står imellem sejr og nederlag. Keeperlinjen er en del af den samlede håndboldlinje, så du både træner sammen med de øvrige elever på håndbold samt får specialtræning sammen med de andre keepere.

Du får tre ugentlige træninger og deltager i kampe og turneringer sammen med de andre elever på håndbold.
At være keeper handler ikke kun om at stoppe bolde. Det handler om kommunikation og teamwork. Du guider og motiverer dit hold, og du er den, der ser hele banen.

Masser af træning og kampe

Vi har 3 ugentlig håndboldtræninger plus 1-2 ugentlig fysiske træninger i vores store fitnesscenter og i den skønne natur omkring skolen.

Udover undervisningen på skolen deltager vi i arrangementer i efterskoleregi –  både turneringer arrangeret af andre efterskoler, turneringskampe på hverdage, kampe mod elevernes tidligere klubber, deltagelse i håndboldstævner i regionen. Der vil være mange kampe, og det er fedt at hoppe i busserne og tage til kampe og stævner sammen.

Vi har en årlig linjeuge, hvor vi har fem dage sammen fyldt med træninger, håndboldoplevelser, kulturelle oplevelser og fællesskab på linjen. Vi har tidligere været i København, men de sidste par år taget til Flensborg. Destinationen kan skifte, for det vigtigste er, at vi får skabt et fedt program og indhold.

 

Tilmeld dig Broruphus Efterskole
Dagligdagen på Broeruphus