BESØG OS

Kom ud og besøg os, så du selv kan opleve livet på Brøruphus. Vi står klar til at modtage dig, og vores elever giver dig en rundvisning, så du kan får en god fornemmelse af, hvad det vil sige, at være elev på Brøruphus Efterskole. Vi glæder os til at se dig og din familie.

Besøgsaften på Brøruphus

Det er en stor beslutning at vælge efterskole, og det er vigtigt, at man ikke lader sig forblænde af flotte hjemmesider og videoer på YouTube. Kom ud på skolen og mærk stemningen.
Vi har seks besøgsaftener i løbet af året samt Efterskolernes Dag den sidste søndag i september.

Besøgsaftenen starter kl. 18:30 med 25 minutters oplæg i foredragssalen. Her fortæller vi om skolens værdier, dagligdag, fag og mange andre ting.
Herefter står vores elever klar til at give jer en rundvisning. Eleverne giver et godt og ærligt indblik i hverdagen som efterskoleelev, men husk endelig at spørge løs, så I får svar på alt det, I gerne vil vide.
Når rundvisningen er slut, byder vi på en forfriskning i spisesalen, hvor I har en stund til at vende besøget og eventuelt stille opklarende spørgsmål. Kontoret er åbent og kan oplyse om optag og ventelister.

Vi har én stor besøgsdag, der ikke kræver tilmelding: Efterskolernes Dag søndag d. 29. september 2024.

Tilmelding til besøgsaften

Vælg hvilken dag, du vil besøge Brøruphus Efterskole.

 

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Sådan lød det fra nogle elever kort efter skolestart på Brøruphus Efterskole – eleverne fortæller:

Tilmeld dig Broruphus Efterskole
Dagligdagen på Broeruphus