MUSIK

Hårene rejser sig på armene, du sidder i din helt egen verden, hopper fjollet rundt eller fælder en lille tåre. Musik påvirker os alle, men for os på musiklinjen er det ikke nok at lytte til andres musik, vi vil skabe den selv. Vi vil fortolke andres numre og komponere vores egen musik.

Fordybelse, engagement og tålmodighed

Musik er et middel til at kommunikere med andre, men kræver fordybelse, engagement og tålmodighed.

For at du kan udtrykke dig gennem dit instrument skal du først øve dig. Derfor har musiklinjen på Brøruphus nogle af de dygtigste musiklærere, der hjælper dig til at nå dine (og vores) mål.

Det gælder uanset, om du lige er begyndt eller er meget rutineret og drømmer om en professionel karriere.

En musikalsk uddannelse

Musik er et håndværk, og derfor er der nogle grundlæggende færdigheder, vi gør meget ud af. Du vil lære om de musikalske grundprincipper, både teoretisk og praktisk. Vi arbejder med “SDS – sang, dans og spil” for at koordinere vores stemme, krop og rytme.

Som en naturlig og vigtig del af musikundervsiningen kommer du også til at synge i kor. Her udvikler du din stemme og dit gehør sammen med de andre på musiklinjen. I vil komme til at synge flerstemmigt i forskellige genrer og optræde ved diverse koncerter og arrangementer.

Bliv inspireret

I efteråret tager vi en uge til København, hvor vi spiller koncerter og bliver inspireret af andre fantastiske musikere.

Du får undervisning på Musiklinjen i cirka seks timer om ugen.

I forårets linjedage indspiller vi egne numre og tager på en mindre koncertturné i Aarhus og omegn – afsluttende med en fed koncert på et professionelt spillested i Aarhus.

Faciliteter og udstyr

Vi har et stort musikhus med scene, hvor alt er klar til, at vi spiller koncerter med plads til 300 tilskuere.

Vi har tre øvelokaler med det bedste udstyr.

Vores lydstudie med tre indspilningsrum står altid klar, så vi kan optage og mixe vores egne numre og de fedeste covernumre.

Vi har masser af godt udstyr og instrumenter, så spilleglæden og musikken kan blomstre.

Tilmeld dig Broruphus Efterskole
Dagligdagen på Broeruphus