FACILITETER

På Brøruphus står de fedeste og flotteste faciliteter til din rådighed døgnet rundt, og det betyder meget for os, at skolen fremstår smuk, velholdt og ren. Vi er nemlig ikke kun en skole – vi er også dit hjem for et år.

Vi skal opleves

Det er skønt med gode fysiske rammer, bygninger og faciliteter – og det har vi. Men det er mindst lige så vigtigt, at man oplever hjertevarme og hjemlighed. Vi synes, vi lykkes med begge dele. Vi skal opleves. Så mærker du den helt særlige stemning på skolen og ser vores moderne og velholdte faciliteter. Vores idrætshaller, musikhus, faglokaler og opholdsrum er elevernes legeplads, og vi opfordrer til at bruge faciliteterne så meget som muligt.

De bedste idrætsfaciliteter

Vi har to idrætshaller. En stor med internationale mål til især håndbold og gymnastik – men også en volleykamp, indendørs fodbold og meget mere. Vi har også en mindre idrætshal med opstregning til badminton og en fed klatrevæg på gavlen. Vi har et stort og moderne fitnesscenter, der både bruges i undervisningen og fritiden for alle elever. Vi har en stor, ny kunstgræsbane til fodbold og et nybygget boldhus. Banen består af en 11-mandsbane samt to 9-mandsbaner på tværs. Udsigten fra banen er fantastisk, men vi har tit så travlt med at spille, at vi glemmer at nyde udsigten. Bag hallerne har vi anlagt en beachbane til strandhåndbold og beachvolley.
I vores fitnesscenter har vi behandlerrum, hvor skolens fysioterapeut tilser skadede elever. Vi har et samarbejde med Hans Henrik Gaden fra Stadion Fysioterapi i Aarhus. Han kommer cirka hver anden uge, og alle elever kan blive tilset.

Kreative lokaler i topklasse

Vi har et nyt og moderne musikhus, der i dagligdagen bruges til musikundervisning, men her inviterer vi ofte til fede koncerter for alle elever. Vi har også andre musiklokaler og moderne studiefaciliteter, der både kan bruges i undervisningen og fritiden. Vores store teatersal er rammen for teaterundervisningen, og den omdannes til et stort og fedt teaterrum, når teaterlinjen har deres store forestilling i foråret. Kunstlokalet er lækkert og inspirerende, og det kan bruges fra morgen til aften – jo mere desto bedre.

Moderne lokaler til undervisning og fællesskab

Vi har mange små og store fællesområder, hvor eleverne hænger ud, spiller brætspil og hygger. I de varme måneder elsker eleverne at være i hængekøjerne, der er placeret rundt omkring på skolen. Alle undervisningslokaler er udstyret med nye, moderne skærme, og lokalerne er lyse og lækre.

Udlejning

I efteråret 2016 har vi indviet vores flotte kunstgræsbane. Banen er elevernes, men vi lejer den gerne ud, når de ikke bruger den. Kontakt skolen på broeruphus@broeruphus.dk eller tlf. 8653 8900 for mere information om udlejning. Det gælder også udlejning af andre faciliteter på skolen.

Tilmeld dig Broruphus Efterskole
Dagligdagen på Broeruphus