Faciliteter

På Brøruphus står de fedeste og flotteste faciliteter til din rådighed døgnet rundt, og det betyder meget for os, at skolen fremstår smuk, velholdt og ren. Vi er nemlig ikke kun en skole – vi er også dit hjem for et år.

Brøruphus skal opleves! Så mærker du den helt særlige stemning på skolen og ser vores moderne og velholdte faciliteter. Vores idrætshaller, musikhus, faglokaler og opholdsrum er elevernes legeplads, og i de sidste år har vi bl.a. bygget musikhus (2012), fitnesscenter (2015) og kunstgræsbane (2016).

I vores fitnesscenter har vi behandlerrum, hvor skolens fysioterapeut tilser skadede elever. Vi har et samarbejde med Hans Henrik Gaden fra Stadion Fysioterapi i Aarhus. Han kommer cirka hver anden uge, og alle elever kan blive tilset.

Værelser

Du kommer til at bo på enten 2-mands, 3-mands eller 4-mands værelser, og der er hyggelige opholdsstuer ved alle bo-områder. Piger og drenge bor på samme bo-områder, og du bor sammen med og omkring din kontaktgruppe. Det er trygt, godt og udviklende. Der er bad og toilet ved de fleste værelser, og du har selvfølgelig mulighed for at sætte dit personlige præg på værelset.

Kunstgræsbane

I efteråret 2016 har vi indviet vores flotte kunstgræsbane. Den består af en 11-mandsbane samt to 9-mandsbaner på tværs. Udsigten fra banen er fantastisk, men vi har tit så travlt med at spille, at vi glemmer at nyde udsigten.

Banen er elevernes, men vi lejer den gerne ud, når de ikke bruger den. Kontakt skolen på broeruphus@broeruphus.dk eller tlf. 8653 8900 for mere information om udlejning.

Fotograf (1)