BADMINTON

I Danmark er der lang tradition for at spille badminton, og danske badmintonspillere har markeret sig internationalt gennem årtier. Derfor er der mange spirende badmintontalenter rundt om i landet, og mange af dem kommer på Brøruphus for at forfine og udvikle deres spil.

Motivation er vigtigt

På badminton er der plads til alle, både landsholdsspilleren og dig, der kun har brugt et par år på at prøve interessen af. Det vigtigste er, at du har motivationen til at udvikle dig og kan lide at spille badminton. Du bliver en bedre badmintonspiller, opnår en større forståelse for spillet og lærer at planlægge og forstå træning.

For at blive en god badmintonspiller skal man kunne mestre spillet i sin helhed. Derfor arbejder vi med de teoretiske og taktiske dimensioner for at få en mere indgående spilforståelse. Men selve teknikken er væsentlig for udvikling og forbedring af niveauet for enhver badmintonspiller, og det indgår derfor som en naturlig del af den daglige træning.

Vi træner det hele

Vi træner specifikt både grundslagene og de særlige variationer: maskerede slag, baghåndsslag, skråsmash, cutdrop og specielle finter. Kondition og smidighed er væsentlige elementer af badminton, og som en naturlig del af ugens træning indgår opvarmningsøvelser og smidighedstræning.

Som elev vil du komme til at lave dine egne opvarmningsprogrammer, ligesom du vil prøve kræfter med selv at forestå træning af andre.

I løbet af året afholdes diverse turneringer i regionen, samt med naboskolerne, hvor vi dyster mod hinanden og får afprøvet og udfordret os selv. Vi deltager også i et DM-kvalifikationsstævne.

Tilmeld dig Broruphus Efterskole
Dagligdagen på Broeruphus