FODBOLD

Fodbold er verdens mest populære sport – elsket af folk i alle aldre over hele kloden. På Brøruphus Efterskole elsker vi også fodbold, at løbe med bolden, lære nye finter, være en del af et hold, få nye venner. Fodbolden har det hele. Du udvikler dig, både som fodboldspiller og som person, og samtidig bliver du en del af et fællesskab, hvor den enkelte ikke kan undværes – uden det går ud over hele holdet.

Fodbold for alle

På fodboldlinjen er der plads til alle, både landsholdsspilleren og nybegynderen. Det vigtigste er, at du er engageret og har lyst til at udvikle dig og kan lide at spille fodbold.

For at udvikle sig som fodboldspiller er det vigtigt at have en god omgang med bolden. Derfor laver vi en alsidig og varieret træning, hvor bolden altid er i fokus. Udover boldomgang arbejder vi meget med den taktiske forståelse af spillet og naturligvis med at forbedre spillernes fysiske formåen.

God træning

På fodboldlinjen vil du også lære de grundlæggende principper for, hvordan god fodboldtræning bygges op, og du vil få muligheden for selv at varetage træningen, så du efter opholdet kan tage hjem til din egen klub og blive hjælpetræner.

Vi deltager i turneringer, hvor alle spillere kommer i kamp. I vinterhalvåret træner vi både indendørs i skolens haller og på vores kunstgræsbane.

Tilmeld dig Broruphus Efterskole
Dagligdagen på Broeruphus